In prima parte a acestui an, Ovidiu Sandor, CEO-ul Mulberry Development, anunta ca a cumparat terenul unei foste platforme industriale din centrul Timisoare, pe care va construi un proiect imobiliar mixt. Intr-o locatie deosebita, pe unul dintre bulevardele principale care conecteaza centrul orasului de aeroport si autostrada, dar si cu o latura pe malul raului Bega, constructia proiectului multifunctional ISHO va incepe in februarie-martie anul viitor, cu prima faza a partii de birouri.

“ISHO Offices are la baza conceptul proiectului The Office construit la Cluj, impreuna cu Nepi, care a redefinit ideea de cladire de birouri si chiar de hub. Este o noua generatie de birouri. In Romania s-a construit foarte mult in inaltime, cu amprenta mica la sol. Am constatat ca firmele au mai mult nevoie de o suprafata intinsa pe etaj, este mult mai usor de coordonat o echipa aflata intr-un singur spatiu. In proiectul nostru vor fi peste 6.000 de mp pe un etaj, unde vor putea sta in jur de 700 de oameni”, a declarat Sandor.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont