Alexandru Mag s-a alaturat echipei Lidl Romania in februarie 2010. A inceput cu scoalizare pe parcursul unui an, in Germania si Polonia, si a continuat ca achizitor pentru carne si preparate din carne pana in 2012. De aproape cinci ani este manager de achizitii legume-fructe pentru Lidl Romania, una dintre diviziile de business cu un potential urias in perioada urmatoare.

“Cand am preluat aceasta divizie colaborarea cu producatorii romani era intr-un stadiu incipient in sensul ca interesul nostru a fost sa oferim cat mai multa marfa romaneasca, se lucra foarte mult cu intermediari, contactele cu producatorii directi erau destul de limitate. Acum, mai ales in ultimul an de cand am demarat mai multe proiecte precum parteneriatul cu Universitatea de Agronomie din Bucuresti, incercam sa ne concentram cat mai mult pe producatori directi”, a explicat Alexandru Mag.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont