Alaturi de magazinele din Romania Marks&Spencer propunea anul trecut inchiderea altor 47 magazine aflate integral in proprietatea sa pe aceste zece piete, inclusiv zece magazine in China si sapte in Franta, precum si a magazinelor sale din Estonia, Ungaria, Lituania, Polonia, Slovacia, Olanda si Belgia.

“Ca parte a procesului amplu de consultari din Romania, am analizat diverse optiuni pentru a evita inchiderea magazinelor, prin identificarea unei alternative comerciale viabile impreuna cu potentiale terte parti. In urma discutiilor initiale favorabile cu o terta parte, care s-a aratat foarte interesata de operatiunile noastre locale, am inceput acum un dialog mai detaliat. Pana la finalizarea acestor discutii nu vom lua o decizie cu privire la propunerea de inchidere si ne vom continua activitatea in toate cele sase magazine. Dorim sa le multumim angajatilor nostri din Romania pentru profesionalismul si rabdarea aratate in cursul procesului de consultare colectiva si le vom oferi noi informatii cu privire la progresul discutiilor pana la sfarsitul lunii martie 2017”, a declarat Jonathan Glenister, director regional Marks & Spencer pentru Europa, China si India.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont