Wall-Street.ro: Ati declarat in 2016 ca “dezvoltatorii nu au mai construit in ultimii ani proiecte rezidentiale sau vile de lux in zone premium, rezultatul fiind ca, desi cerere exista pentru acest segment, nu prea sunt oferte”. De ce considerati ca dezvoltatorii nu ar fi interesati de nordul Capitalei?

Eduard Uzunov: Toata lumea se uita la programul Prima Casa, care da niste randamente teribile si rezultate foarte bune si atunci e cumva normal ca dezvoltatorii sa mearga pe acest program, ca sa nu aiba riscuri foarte mari. De aceea putini dezvoltatori construiesc pentru piata medie si de lux. Dar cererea pentru aceste segmente este foarte mari, mai ales in zona de centru ultracentral si in zona de nord, pentru apartamente de 70-150 mp, care sunt vandute cu 2.000 euro/mp. Exista piata si mai sus, nu doar pentru apartamentele ale caror preturi se incadreaza in program.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont