„Stephane Batoux, Director General al Albalact – parte a Lactalis Group, va parasi compania pentru a prelua o pozitie de conducre la nivel global intr-o noua organizatie din FMCG. Stephane Batoux, un executiv de top in industria FMCG, s-a alaturat echipei de management a Albalact, ca director general, in iunie 2014. Stephane Batoux prelua, astfel, planurile de dezvoltare ale companiei de la Raul Ciurtin, la acea vreme presedintele Consiliului de Administratie, care, timp de cativa ani, condusese Albalact si din functia de director general. Colaborarea lui Stephane Batoux cu Albalact a adaugat valoare afacerii si a adus o contributie importanta la evolutia si performantele companiei, care, de curand, a devenit parte a Lactalis – cel mai mare grup international din industria mondiala a lactatelor. Stephane Batoux va mai conduce Albalact pana la sfarsitul lunii martie, cand Lactalis va anunta noul director general al companiei”, se arata in anuntul companiei la solicitarea wall-street.ro.

Desi cunoscut pentru experienta sa in industria bunurilor de larg consum, putini stiu ca Stephane Batoux a debutat in cariera cu un job in industria farma. Astfel, la 23 de ani era manager in inovatie in cadrul unei mici afaceri de familie din Franta, specializata in industria medicamentelor. La un moment dat si-a dat insa seama ca acea companie nu raspundea aspiratiilor unui tanar “nerabdator”, care studiase in strainatate si care dorea sa acumuleze experienta calatorind in diferite tari. Asa se face ca, dupa trei ani, Batoux semna cu cel mai mare jucator din industria produselor de curatat, Reckitt Benckiser, producatorul unor marci precum Vanish sau Calgon. Au urmat apoi Coca-Cola si Danone. A lucrat in tari precum Marea Britanie, Franta, Rusia, Ucraina si Italia.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont