Acest lucru a facut ca tot mai multe corporatii sa isi extinda business-ul in Cluj, Timisoara sau Iasi sau sa isi relocheze complet activitatea din Capitala spre aceste noi destinatii de business, in incercarea de a acoperi si descoperi noi oportunitati de dezvoltare in afaceri.

Dupa Bucuresti, orasele principale considerate ca si esalonul doi, raman in continuare Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Brasov, nu neaparat in aceasta ordine. In ultimii doi ani, au aparut si alte orase de interes pentru anumite companii in crestere si in cautare de forta de munca disponibila si ieftina. Printre aceste orase pot enumera Sibiu, Targu Mures, Oradea, Arad, Craiova, Suceava si chiar si Constanta. In principiu, orasele din acest esalon sunt vizate de companii pentru ca exista Universitati/Facultati si care nu cunosc inca dezvoltarea existenta in orasele din esalonul doi.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont