„Acest an va fi unul foarte important pentru Vast Resources in Romania. Anticipam rezolvarea cat mai rapida a aspectelor ce tin de mina noastra din Baita si inceperea productiei in decurs de 3-6 luni dupa ce vom primi asocierea pentru licenta. Mina din Baita-Plai (Bihor) a fost o investitie semnificativa pentru companie si o vedem ca pe un punct de pornire in procesul de redeschidere a minelor din Romania care nu au mai functionat in ultimii ani, creand astfel noi locuri de munca in zonele monoindustriale. Acestea aduceau venituri substantiale tarii, asadar este importanta reinceperea lucrarilor”, afirma Andrew Prelea.

Totodata, compania isi propune sa inceapa lucrarile de foraj in zona Manaila, judetul Suceava, unde intentioneaza sa contruiasca o noua instalatie de preluare in apropiere de mina, respectiv sa extinda capacitatea de productie a acesteia.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont