„Mina din Manaila a evoluat extrem de mult in ultimii doi ani, de cand Vast Resources a devenit actionar. 2016 a fost un an de referinta pentru acest proiect: am gasit modalitati eficiente de crestere a calitatii minereului si de a extrage doua tipuri diferite de concentrat: de cupru si de zinc. In plus, in luna decembrie am obtinut si doua noi licente de prospectare in proximitatea minei, la Piciorul Zimbrului si Magura Neagra. In acest context, detinerea minei din Manaila in proportie de 100% ne va permite sa dezvoltam proiectele desfasurate in zona si sa cream un complex metalurgic extins”, a declarat Andrew Prelea, presedinte si director executiv al Vast Resources Romania.

Bugetul de investitii pentru 2017 se ridica la 5-7 milioane de dolari si poate ajunge la 10 milioane de dolari reprezentand costurile de deschidere pentru mina Baita, extinderea minei din Manaila si inceperea prospectiunilor in Zagra, Bistrita-Nasaud.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont