„Cand lucrezi la P&G, cea mai mare provocare este faptul ca primesti responsabilitati chiar din prima zi si iti formezi foarte repede o vedere de ansamblu asupra companiei. De exemplu, una din primele cerinte ale functiei a fost sa invat totul foarte repede, de la intelegerea profilului consumatorului prin intermediul cercetarii, la organizarea de sampling-uri, pregatirea design-ului pentru noi ambalaje si organizarea prezentarilor de produs pentru echipele de vanzari. De-a lungul urmatorilor ani, am invatat sa lucrez cu diverse echipe, in vederea gestionarii dificultatilor si evaluarii riscurilor, pentru a obtine rezultate foarte bune”, isi incepe interviul Elena Kudryashova, cea care inainte de a se alatura gigantului american a lucrat ca editor la o revista stiintifica si in vanzari, in industria auto.

Ulterior, pe masura ce responsabilitatile au crescut, a detinut diverse functii pe pietele din Europa si SUA, lucrand pentru marci precum Always, Pampers, Pantene, Gillette si Olay. In 2012, a preluat pozitia de country manager pentru P&G Israel si, incepand din iulie 2016, este vicepresedinte pentru Europa de Sud-Est.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont