“In Romania a scazut cumva in ultimii ani interesul romanilor de a face autentic pasul spre antreprenoriat si asta vine din diverse bariere pe care le percepi. De asemenea, se observa diferente foarte mari intre barbati si femei. Daca 25% din barbati sunt pregatiti sa inceapa un proiect antreprenorial chiar si maine daca au ideea, doar 17% dintre femei ar fi pregatite. Sunt foarte multe piedici administrative percepute. In cateva din tarile vestice exista formule foarte fluide de a avea un venit suplimentar, o taxare usoara fara sa iti faci o forma de PFA. Pana la liziera unui venit care nu este foarte mare exista o forma de taxare si atat. In Romania nu se intampla asa”, spune Ioana Enache.

In Romania Amway are in prezent 40.000 de reprezentanti, in timp ce in Bulgaria reteaua numara 15.000 de reprezentanti, iar in Grecia 25.000.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont