"Sunt multe proiecte noi anuntate atat in Bucuresti, cat si in marile orase din tara. Principalele puncte tari sunt efervescenta pietei, randamentele foarte bune si oportunitatile de investitii variate, disponibilitatea proprietatilor. La puncte slabe si amenintari ne referim in primul rand la instabilitatea legislativa, piata imobiliara se pare, anual este afectata de cate o modificare majora. Am avut anul trecut darea in plata, anul acesta TVA 0, aceste miscari bruste si dese nu aduc stabilitate", spune Andreea Comsa (foto).

Ca urmare, tendinta de maturizare a pietei imobiliare a adus cu sine si nevoia agentiilor imobiliare de top de a se adapta si in consecinta, de a crea solutii adaptate pe nevoile clientilor, mai arata Andreea Comsa. "Una dintre noile directii in acest sens, pentru echipa noastra, este acest departament de investitii care se axeaza in principal pe identificarea, analiza si promovarea proprietatilor imobiliare cu potential investitional. In cele mai multe cazuri, clientul interesat de astfel de achizitii detine know-how-ul si cheile de control pe care sa le acceseze pentru a determina daca oferta propusa poate fi luata in considerare si care sunt sansele reale de succes a investitiei".

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont