Am discutat cu George Barbu, director comercial al ABN Systems, companie fondata inca din 2002 si care, deci, a depasit cu succes o criza economica si multiple schimbari legislative.

„Care sunt provocarile pe care le intampinam? Vorbim de competitie, schimbarea schimbarea tendintelor, a preferintelor consumatorilor, de noutatile care pot avea succes sau nu, de viteza noastra de reactie, de cooperarea cu partenerii si asa mai departe. La nivel legislativ, in mod similar, si pana la criza economica, si in timpul aceesteia si dupa si acum ne confruntam fie cu instabilitatea legislativa, cu „noutati” in fiecare an, fie cu incertitudini legate de planurile guvernului de a tot modifica legislatia fiscala si cea vamala. Nu s-a schimbat nimic, principial vorbind. Nici in 2008 si nici anul acesta nu am putut face un plan serios pe trei - cinci ani, sa spunem, cum lucreaza partenerii nostri din unele state membre ale Uniunii Europene”, puncteaza, apasat, George.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont