George Pogorelschi a venit la Flanco pe aceeasi pozitie pe care a ocupat-o anterior, pentru mai multi ani, la business-ul de jucarii Noriel. El a facut practic “schimb” de pozitii cu Cristina Martinas, fostul eCommerce manager Flanco, care s-a dus pe pozitia lui, la Noriel. “Nu a fost o chestiune dorita sau gandita. Nici nu o cunosteam pe Cristina Martinas pe la sfarsitul anului trecut cand, destul de greu, am luat decizia de a ma desprinde de Noriel, companie in cadrul careia am invatat foarte multe”, spune George.

Oferta a venit din partea Flanco chiar inainte de Black Friday si, initial, George a refuzat-o. “In primul rand pentru ca era Black Friday, eveniment extrem de important pentru piata de jucarii, perioada in care se fac 60-70% din veniturile anuale. Apoi m-a tinut la Noriel si partea emotionala, am avut de invatat foarte multe in anii petrecuti acolo”.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont