Franke a raportat anul trecut la nivel local un avans de 20% al afacerilor, la peste 45 de milioane de lei, si estimeaza o crestere similara pentru acest an, pe fondul deschiderii celor sase noi showroom-uri si a cresterii suprafetei de depozitare. In prezent, compania detine o retea de 19 locatii, in Bucuresti, Brasov, Cluj, Ploiesti, investitia medie – doar in locatia propriu-zisa – ridicandu-se la minim 20.000 de euro, a detaliat Florin Porojan.

“Un singur showroom va fi in Bucuresti, restul in afara, in principalele orase din tara. Tintim resedintele de judet, ne uitam la potentialul economic al zonei. Bugetul de investitii pentru acest an vizeaza atat extinderea retelei de showroom-uri, cat si largirea spatiului de depozitare, de la 4.000 mp la 4.400 mp. Vorbim de 400.000 de euro. Depozitul este pe Soseaua de Centura, pe o suprafata totala de 12.000 mp”, a spus Porojan.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont