Marco Hößl si-a inceput cariera in retail in urma cu zece ani, de pe pozitia de director regional de vanzari in cadrul Lidl. Mai tarziu, a ajuns pe partea de vanzari internationale, in Neckarsulm, si a sprijinit, pe langa proiectele din Polonia, Ungaria, Suedia si Norvegia, si deschiderea de tara Lidl Elvetia. Ulterior, a ocupat pozitia de director de vanzari in Germania si Austria.

Dupa aceasta, a schimbat departamentul si a devenit director de logistica la Lidl, iar in urma cu sapte ani a venit pe partea de conducere nationala de vanzari in Romania. A fost trei ani activ in pozitia de director regional in Chiajna, apoi a avut facut pasul spre Kaufland, in vanzari internationale. De peste doi ani conduce operatiunile Kaufland in Romania din pozitia de director general, fiind unul dintre cei mai discreti CEO din industria de profil.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont