Dezvoltatorul lituanian Hanner a intrat pe piata din Romania acum mai bine de 10 ani, atras de oportunitatile de business in industria imobiliara oferite de catre aceasta tara emergenta. Cel mai cunoscut proiect al Hanner, din ultimii ani, pe piata rezidentiala locala este proiectul The Park Apartments din Capitala, iar urmatoarea investitie planificata, intr-un proiect mixt de spatii de birouri si apartamente, va fi pe platforma fostei fabrici de bere Grivita.

Numele proiectului mixt va fi Fosta Fabrica si va cuprinde apartamente (de regula, open space industrial adaptabil si convertibil in spatiu rezidential) si un nou concept de cladiri office adus in Romania - o bordare a conceptului de co-working. "Am cumparat terenul fostei fabrici de bere Grivita acum mai bine de un an si pot sa afirm ca ne straduim sa gasim cel mai potrivit concept arhitectural. In urma ultimelor discutii cu partenerii nostri arhitecti am fost multumit de ceea ce am vazut, insa trebuie sa mai obtinem autorizatiile finale de la Comisia Nationala a Monumentelor Istorice. Intr-una dintre cladirile nou construite vom dezvolta un concept unic de locuinte pe piata din Romania si suntem foarte interesati de cum va fi primit in piata. Este un proiect interesant, axat pe design, dar nu foarte luxuriant, cu o atmosfera de New York", spune Mindaugas Valuckas (foto).

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont