“In acest moment, trebuie sa mai indeplinim 2 criterii tehnice pentru a ne putea muta pe piata principala: cel legat de raportarea trimestriala si raportarea contabila prin IFRS. Criteriul de free floar il indeplinim. In ceea ce priveste schimbarea modului de raportare, nu ar trebui sa fie diferente majore, va fi o decizie la un moment dat, de a plati mai mult factura la contabilitate. Legat de raportari, ne uitam la dimensiunea noastra si ne dam seama ca ar deveni foarte scump sa producem o raportare trimestriala la aceleasi standarde din prezent. Noi am incercat sa ne distingem prin relatia cu investitorii si eforturile noastre au fost apreciate, recent am fost nominalizati la premiile pietelor de capital din regiune, alaturi de companii precum Petrom sau Fondul Proprietatea”, a explicat Logofatu.

Managementul Bittnet a cerut actionarilor, la AGA din aprilie, sa indice daca doresc raportari trimestriale sau alocarea timpului pentru a livra proiectele in derulare.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont