"Ambitia noasta este sa devenim cel mai mare investitor pe segmentul de spatii de birouri din Europa Centrala si de Est, dar Romania va ramane principala noastra piata de interes. De altfel, in regiune, tinta noastra, in termeni de extindere, este doar Polonia, o piata foarte mare si importanta pentru noi si din perspectiva diversificarii portofoliului, deoarece pentru investitorii nostri, atat de obligatiuni, cat si de equity, reprezinta o piata pe care se simt confortabili si considera ca investitiile in aceasta tara pot sa ofere valuare adaugata operatiunilor Globalworth", spune Dimitris Raptis (foto).

Valoarea portofoliului de active din Romania detinut de catre Globalworth a urcat cu 6,9%, in perioada primelor sase luni ale anului, la 1.045,4 milioane de euro. Printre asset-urile companiei se numara Globalworth Tower, Nusco Tower, Green Court A si B, TCI, Unicredit HQ, Globalworth Plaza, Upground Towers, Herastrau 1 sau Timisoara Airport Park. In Romania, cladirile din portofoliul Globalworth dispun de o suprafata inchiriabila de circa 500.000 mp.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont