Compania de dezvoltare imobiliara Genesis Development detine doua dintre cele mai mari parcuri business din Capitala - Novo Park si West Gate Business District, iar printre chiriasii spatiilor de birouri de clasa A din cele doua proiecte se numara: Hewlett-Packard, Ericsson, UniCredit, Accenture, Societe Generale sau Siemens. Desi piata imobiliara a cunoscut in ultimii ani tranzactii importante cu proiecte de spatii de birouri de clasa A, Liviu Tudor declara ca "Genesis Property nu este interesata de vanzarea proprietatilor din portofoliu", compania activand inca din 2005 in piata de proprietari.

"Pe de alta parte, se poate observa ca unele multinationale din domeniul imobiliar sunt interesate exclusiv sa isi dezvolte un portofoliu pe care sa il puna ulterior in vanzare, ceea ce poata afecta chiriasii pe care ii au. Respectam concurenta, nu consideram ca suntem intr-o lupta, fiecare companie are propriile strategii de abordare a pietei si de servire a clientilor. Urmarim totusi, indeaproape, valoarea yield-ului din piata din Romania, nu suntem insa concentrati pe aceasta directie. Conform datelor din piata, valoarea yieldului cladirilor de birouri clasa A din Bucuresti ramane la valoarea de 7-7.25%, o valoare mult prea mare", spune Liviu Tudor (foto).

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont