Nascut pe 25 decembrie 1971, in Ottawa, Canada, Justin Trudeau a luat contact cu viata politica inca de tanar, tatal sau, Pierre Trudeau, fiind unul dintre cei mai longevivi prim-ministrii ai tarii, ocupand aceasta pozitie timp de 15 ani. Viitorul in politica al lui Justin Trudeau a fost prezis de catre Richard Nixon, al treizeci si saptelea presedinte al Statelor Unite ale Americi, care, in timpul unei intalniri cu Pierre Trudeau, a tinut un toast in care a declarat "As vrea sa tin un toast pentru viitorul prim-ministru al Canadei: Pentru Justin Trudeau".

Parintii lui Trudeau s-au despartit in 1977, Justin alegand sa se mute cu tatal sau la Montreal. Acesta a avut mai multe job-uri in domenii diverse, fiind, printre altele, instructor de rafting, moderator la un post de radio si profesor de matematica. Justin Trudeau si-a aratat si inclinatia catre actorie, jucand in filmul "The Great War", a carui premiera a fost in 2007.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont