"Impreuna cu ACI am realizat in ultimii 2-3 ani cateva cursuri in Aeroportul Henri Coanda. Peste 40-50 de salariati ai companiei au fost instruiti. Multe tari din regiune au preferat sa isi transmita reprezentantii la cursurile organiate de noi, asa s-a nascut primul curs organizat sub egida noului centru, care va fi organizat pe 28 martie. Costurile unui curs complet este de aproximativ 20.000 de euro. Este vorba de o sala cu 25 de participanti, pentru o persoana pretul fiind de 1.000 euro. Acesti bani provin de la angajatii altor societati, nu de la salariatii aeroportului care il pot face gratuit", a declarat directorul general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, Tudor Jidav.

Portofoliul cuprinde in prezent cursuri pe linie de siguranta aeronautica, securitate, servicii si facilitati pentru pasagerii cu mobilitate redusa, tehnici si strategii privind grija fata de clienti /customer care, dezvoltare de rute aeriene.

“Ne propunem sa extindem tematica in functie de necesitatile pietei de instruire pe plan local si regional”, a mai spus Jidav.

Citeste si:

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) a fost infiintata prin fuziunea societatilor care gestionau cele doua aeroporturi bucurestene, respectiv C.N. Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti S.A. si S.N. Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu S.A. CNAB si-a inceput activitatea la data de 11 februarie 2010 si asigura managementul si coordonarea operationala a celor doua aeroporturi si coordoneaza proiectele de dezvoltare si modernizare ale acestora.

CNAB a inregistrat in anul 2010 pe cele doua aeroporturi ale capitalei, Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu, un trafic total de 7.036.102 de pasageri si 106.685 miscari aeronave comerciale (aterizari si decolari).