Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, introduce pentru perioada orarului de vara 2011 zborurile de duminica.
Cursele aditionale vor fi operate in zilele de duminica prin hub-ul de la Timisoara catre 10 destinatii externe din Ucraina, Moldova, Italia, Germania si Grecia si 4 destinatii interne.

Noile zboruri vor fi operate in perioada 1 mai – 25 septembrie, in zilele de duminica, conectand hub-ul de la Timisoara la urmatoarele destinatii: 5 orase din Italia: Venetia, Verona, Milano, Roma si Bologna, 2 orase din Moldova: Chisinau si Cernauti, 2 orase din Ucraina: Odessa si Lviv, un oras din Grecia: Atena.

„Prin suplimentarea programului de zbor pe timpul verii se doreste satisfacerea nevoii crescute de calatorie din aceasta perioada, in special in timpul weekend-urilor. Astfel, noile zboruri vor permite pasagerilor sa isi inceapa/finalizeze perioadele de concediu in zilele de sambata-duminica’’, a declarat Paula Ardelean, vice-presedinte marketing & vanzari.

Carpatair isi continua in 2011 strategia de expansiune aplicata pe parcursul anului 2010. Dupa ce in 2010 compania a crescut numarul bazelor operationale la patru (Timisoara, Bucuresti-Otopeni, Craiova si Bacau), din luna aprilie a acestui an va introduce zboruri exerne directe si din Iasi.

In cursul anului 2010, compania a introdus 6 noi destinatii consolidandu-si pozitia de lider national si regional pe relatia Italia, cu cele mai multe frecvente de zbor/saptamana si cele mai multe destinatii operate in Italia (9 destinatii).

Infiintata in 1999, Carpatair este in prezent cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est operand in principal pe piete regionale de nisa.

Incepand din 2000, Carpatair a dezvoltat la Timisoara cel mai performant hub aerian din Romania, oferind pasagerilor posibilitati de conexiune pentru orice destinatie operata de companie in mai putin de 20 min.

Carpatair opereaza in prezent pe 10 aeroporturi interne si 18 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 360 de zboruri/saptamana spre 30 de destinatii din 6 tari. Din 2009 Carpatair a inceput procesul de extindere a operatiunilor in tara prin lansarea de zboruri directe spre Italia din Bucuresti-Otopeni, Craiova si Bacau.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri