Compania aeriana Air France a fost nevoita sa opereze zborurile spre Japonia cu escala in Coreea de Sud, inlocuind si aeronava.
"Zborul Air France din 14 martie prevazut sa plece din Paris CDG la ora 13.30 va face o escala la Seul (Coreea de Sud) si va sosi la Tokyo Narita în ziua de 15.03 la orele 12h15 (local)", a declarat pentru wall-street.ro Emanuela Ghyka, marketing & communication manager Air France Romania.

Air France a schimbat aeronava pentru zborul cu escala la Seul, in loc de Airbus 380, zborul se va efectua cu un Boeing 777.

"Zborurile din 14 martie intre Paris CDG si Tokyo, si 15 martie intre Tokyo si Paris CDG, vor fi operate fara escala, cu un aparat Boeing 777", a mai spus Ghyka.

De asemenea, zborul din 15 martie prevazut sa plece din Tokyo la 12h55 ora locala, va fi decalat pentru orele 14h25. Acest zbor, operat cu un aparat Boeing 777, va face o escala la Seul si va sosi la Paris la orele 22h25.

Puntea principala a A380 este echivalentul unui Boeing 777-200. Aeronava Air France A380 este prevazuta cu 538 de locuri, repartizate in trei clase de zbor: La Première (First) cu 9 locuri pe puntea principala, Business, cu 80 de locuri pe puntea superioara si Voyageur (Economy) cu 449 de locuri repartizate pe ambele punti.

Air France utilizeaza aeronava A380 pentru 5 destinatii cu plecare din Paris-Charles de Gaulle: New York-JFK, Johannesburg, Tokyo, Montréal si Washington.

Air France opereaza zilnic cinci curse Bucuresti Paris, iar KLM are patru zboruri zilnice Bucuresti Amsterdam.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri