Operatorul aerian KLM Romania a suplimentat numarul de zboruri saptamanale cu plecare catre Amsterdam din Bucuresti la 21.
KLM Romania lanseaza in perioada 16 - 31 martie o campanie de promovare a destinatiei Amsterdam valabila pentru plecari pana pe 31 mai 2001.

Pretul unui bilet este de 159 de euro cu toate taxele incluse. Prin aceasta campanie KLM vizeaza o crestere cu 30% a numarului de pasageri catre Amsterdam.

KLM propune, celor interesati sa viziteze orasul Amsterdam in aceasta primavara, o selectie de 3 evenimente.

Agenda de Amsterdam include expozitia de la Gradinile Keukenhof, expozitia de pictura Picasso la Paris 1900-1907 gazduita de Muzeul Van Gogh si Festivalul de Film Fantastic Amsterdam.

Anul trecut, numarul pasagerilor KLM a crescut cu 4% in Romania.

Compania aeriana Air France-KLM a inceput anul 2011 cu crestere de peste 6% a traficului in si dinspre Romania, dupa ce anul trecut numarul de pasageri a fost mai mare cu cateva procente.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri