Compania aeriana Air France reia zborurile catre Cambogia dupa 37 de ani, oferind din nou 3 zboruri saptamanal intre Paris si Phnom Penh.
Cursele nou introduse sunt efectuate cu aeronave Airbus A340-300 (capacitate de 275 locuri dintre care 30 la clasa business, 21 la Premium Voyageur si 224 la Voyageur/Economy), urmand ca din 9 mai 2011 sa se utilizeze aeronave Boeing 777-200 (capacitate de 309 locuri, dintre care 35 la Business, 24 la Premium Voyageur si 250 la Voyageur/Economy).

"Suntem prima companie aeriana europeana ce reia zborurile catre Europa si Cambogia, aceasta fiind parte a strategiei noastre de crestere pe rutele catre Asia. Aceste trei noi zboruri saptamanale vor intari legaturile economice si culturale cu aceasta regiune, raspunzand totodata cerintei crescande din partea clientilor ce calatoresc in scop turistic”, a declarat Pierre-Henri Gourgeon, CEO al Air France KLM.

Noua ruta va stimula de asemenea transportul de marfuri (produse perisabile, textile etc.) dintre Franta si Cambogia. Air France va sprijini acest demers oferind spatiu de cala cu o capacitate saptamanala de 40 de tone.

Relansarea rutei Paris – Phnom Penh este parte a strategiei de crestere a grupului Air France – KLM, ce vizeaza marirea cu 5,7% a capacitatii, prin lansarea a 11 noi destinatii in anul 2011: Phnom Penh, Bata, Billund, Freetown, Lima, Monrovia, Orlando si Cancun pentru Air France, precum si Xiamen, Miami si Aalborg pentru KLM.

Programele de zbor permit clientilor ce calatoresc din Cambogia sa aiba acces la o retea de peste 898 destinatii deservite de catre Air France, KLM si companiile partenere din alianta Sky Team.

Introducerea noilor zboruri coincide cu aniversarea a 15 ani de existenta a Societatii Aeroportuare SCA (Société concessionnaire des Aéroports), o subsidiara a VINCI Airports, fiind compania care gestioneaza aeroporturile din Phnom Penh, Siem Reap si Sihanouk.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri