LaserMaxx Romania este prima arena de laser tag din Romania, oferind bucurestenilor modul perfect de petrecere a timpului liber: laser tag, fusbal, darts, hockey table. LaserMaxx Romania functioneaza in doua mall-uri bucurestene: City Mall si AFI Palace Cotroceni, fiecare pe un spatiu de 1000 mp. Mereu dinamic si inovator, calitatile jocului dar si serviciile oferite, au facut ca LaserMaxx Romania sa devina un reper pe piata de timp liber si un loc favorit de petrecere a timpului liber sau de organizare a evenimentelor.
Laser tag-ul este un joc extrem de dinamic, care dureaza 12, 15 sau 20 de minute si se petrece in cadrul unui spatiu special amenajat cu obstacole si labirinturi, in semiintuneric, pe un fond muzical foarte ritmat si revigorant. In tot acest timp, jucatorii impartiti de regula in doua echipe, se cauta prin labirint si se tintesc reciproc, scopul jocului fiind acela de a-i nimeri pe cei din echipa adversa de mai multe ori decat te tintesc ei pe tine. Jocul, desi unul combat, nu doare deloc deoarece echipamentul este unul hi tech iar munitia consta intr-o raza infrarosu.

Cum se joaca laser tagBarul LaserMaxx are o capacitate generoasa (locuri la masa: 70 in City Mall si 90 si AFI Palace) de pana la 200 de persoane. Jocurile din bar alunga plictiseala dintre doua jocuri de laser tag: air hockey, fusbal, darts, Nintendo Wii.

LaserMaxx Romania gazduieste de doua ori pe luna o petrecere numita LaserMaxx by Night care se adreseaza grupurilor de prieteni cu apetit serios pentru laser tag si pentru distractia nocturna. Petrecerea are loc in serile de vineri, presupune un numar limitat de participanti si dureaza de la miezul noptii pana la 6 dimineata. Pretul de intrare este 70 de lei si include toate jocurile de laser tag nelimitat si toate jocurile din bar. LaserMaxx By Night poate fi si privat (restrictioneaza accesul celorlalti clienti) daca grupul ce alege aceasta varianta numara minim 35 de persoane.

Accesati site-ul oficial LaserMaxx, www.lasermaxx.ro pentru a afla care sunt promotiile LaserMaxx, pentru fotografii din arena si pentru materiale video despre laser tag si despre LaserMaxx Romania.

Setari Cookie-uri