Grupul de firme UTI, controlat de omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, va construi un hotel de patru stele langa Aeroportul International Cluj-Napoca, printr-o investitie de 9,7 milioane euro, unitatea urmand sa fie afiliata unui lant international, transmite Mediafax.

"Hotelul va avea trei etaje si 144 de camere, sali de conferinte, sali de expozitii si alte facilitati. Acesta va fi legat de aeroport si va deservi pasagerii si echipajele. Vom incerca afilierea hotelului la un lant international, cum ar fi Ramada sau Hollyday Inn.

Investitia se ridica la 9,7 milioane de euro", a declarat,intr-o conferinta de presa, vicepresedintele UTI Ion Obloja.

El a afirmat ca in acest an vor fi depuse actele pentru avize si autorizatii, iar lucrarile de constructie vor incepe in 2012 si vor dura patru ani.

UTI a construit cele doua noi terminale de sosiri si plecari ale aeroportului Cluj-Napoca si a finalizat lucrarile la o parcare cu o capacitate de 235 de locuri.

Grupul, detinut de omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, vrea sa amenajeze tot in incinta aeroportului un parking suprateran cu o capacitate de peste 1.400 de locuri, proiect de 8,9 milioane de euro. Lucrarile vor incepe in acest an si vor fi finalizate in 2012.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cluj-Napoca va investi in 2020 in tramvaie, spatii verzi si metrou