Grupul de firme UTI, controlat de omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, va construi un hotel de patru stele langa Aeroportul International Cluj-Napoca, printr-o investitie de 9,7 milioane euro, unitatea urmand sa fie afiliata unui lant international, transmite Mediafax.
"Hotelul va avea trei etaje si 144 de camere, sali de conferinte, sali de expozitii si alte facilitati. Acesta va fi legat de aeroport si va deservi pasagerii si echipajele. Vom incerca afilierea hotelului la un lant international, cum ar fi Ramada sau Hollyday Inn.

Investitia se ridica la 9,7 milioane de euro", a declarat,intr-o conferinta de presa, vicepresedintele UTI Ion Obloja.

El a afirmat ca in acest an vor fi depuse actele pentru avize si autorizatii, iar lucrarile de constructie vor incepe in 2012 si vor dura patru ani.

UTI a construit cele doua noi terminale de sosiri si plecari ale aeroportului Cluj-Napoca si a finalizat lucrarile la o parcare cu o capacitate de 235 de locuri.

Grupul, detinut de omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, vrea sa amenajeze tot in incinta aeroportului un parking suprateran cu o capacitate de peste 1.400 de locuri, proiect de 8,9 milioane de euro. Lucrarile vor incepe in acest an si vor fi finalizate in 2012.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri