16.600 de kilometri separa sud-estul Asiei de New York. Acestia pot fi parcursi intr-un zbor de 18 ore si 55 de minute, timp in care sunt survolate si Pacificul si Polul Nord. 9AM.ro a realizat un top al celor mai lungi curse aeriene comerciale din lume, fara escala.

16.600 de kilometri separa sud-estul Asiei de New York. Acestia pot fi parcursi intr-un zbor de 18 ore si 55 de minute, timp in care sunt survolate si Pacificul si Polul Nord, scrie L'Internaute.

Singapore Airlines este singura companie care zboara pe aceasta ruta, motiv pentru care si preturile sunt pe masura: un zbor dus-intors fara escala costand 8.599 de euro.

Legatura pe calea aerului dintre Los Angeles-Singapore s-a clasat pe a doua pozitie cu o durata de zbor fara escala de 17 ore si 25 de minute. Returul acestei curse este putin mai scurt, 16 ore si 30 de minute, insa tot de durata. Pe parcursul zborului, avioanele care calatoresc pe aceasta ruta survoleaza Pacificul.

Compania aeriana Singapore Airlines asigura zboruri cotidiene intre cele doua orase care sunt despartite de 14.762 de kilometri. Pretul unui bilet pe aceasta ruta dus-intors este de 7.680 de euro.

Cititi mai multe despre acest subiect pe 9AM.ro


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Deputatii vor sa cumpere servicii de transport aerian de 4,5 mil. lei
Setari Cookie-uri