Operatorul low-cost Blue Air lanseaza orarul de iarna pentru perioada 30 octombrie 2011 - 24 martie 2012.
Biletele rezervate pentru perioada de iarna pornesc de la 15 euro (pret per segment, taxe incluse, locuri limitate, check in online gratuit pentru Bucuresti si Bacau) .

Destinatiile din orarul de iarna 2011-2012 sunt din Bucuresti in: Madrid, Paris-Beauvais, Barcelona, Milano-Bergamo, Valencia, Roma, Bologna, Bruxelles, Malaga, Stuttgart, Larnaca, Londra-Luton, Dublin, Napoli, Catania, Nisa.

Din Bacau in: Roma, Milano-Bergamo, Torino-Cuneo, Londra-Luton.

Operatorul low-cost Blue Air va adauga in aprilie un avion in flota sa, iar in 2013 inca cinci Boeing.

Blue Air a raportat afaceri de 150 de milioane de euro in 2010.

Compania Blue Air, infiintata in decembrie 2004, are in prezent 8 avioane Boeing 737 si 400 de angajati. Operatorul low-cost, detinut de omul de afaceri Nelu Iordache, opereaza peste 50 de rute europene, in 14 state.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri