Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) si ANAT au lansat programul "O saptamana la munte", pentru perioada 10 aprilie - 26 iunie, pretul unui pachet de cazare pentru cinci nopti fiind cuprins intre 160 de lei si 360 de lei.

Tarifele pentru un loc, pentru un sejur de 5 nopti, fara servicii de masa, sunt 160 de lei pentru un hotel de doua stele, 260 de lei la 3 stele si 360 lei la patru stele.

"Locurile vor fi vandute tuturor categoriilor de turisti, iar solicitarile vor fi onorate in ordinea inscrierilor si in functie de numarul de locuri puse la dispozitie. Pana acum, in acest program s-au inscris 46 de societati hoteliere din zona montana si 96 de agentii de turism, care au pus la dispozitie peste 1.884 de locuri pe serie, ceea ce inseamna ca in cele 6 serii, peste 11.200 de persoane vor putea sa petreaca o saptamana la munte in conditii de tarife avantajoase", se arata semnat de cele doua asociatii.

Pentru a beneficia de tarifele speciale, durata sejurului trebuie sa fie de 5 nopti, si se ia in considerare un loc intr-o camera dubla.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Setari Cookie-uri