Wizz Air, linie aeriana low fare – low cost, a anuntat ca va incepe operatiunile in Vilnius din 16 aprilie, aceasta fiind cea de-a 14-a baza aeriana a companiei.

"Am vandut peste 40.000 de bilete pe rutele din Lituania, inainte de a inaugura operatiunile in Vilnius, ceea ce indica o cerere mare pentru experienta de calatorie Wizz Air. Wizz Air a devenit lider pe sectorul low cost pe toate pietele in care compania detine baze aeriene, ceea ce ne dorim si pentru piata din Lituania”, a declarat Jozsef Varadi, CEO Wizz Air.

Wizz Air va aloca initial o aeronava Airbus A320 si va deschide 8 rute noi catre Cork (Irlanda), Londra-Luton, Doncaster-Sheffield (Marea Britanie) Eindhoven (Olanda), Barcelona (Spania), Roma-Fiumicino, Milano-Bergamo (Italia) si Stockholm Skavsta (Suedia).

Toate zborurile sunt disponibile spre vanzare pe site-ul companiei, cu tarife pornind de la 23 euro, pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse.

Wizz Air a transportat 9,8 millioane de passageri in ultimele 12 luni. Flota companiei este compusa in prezent din 35 de aeronave Airbus A320 care opereaza din 13 baze aflate in Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina, Cehia, Serbia si Lituania. Cea de-a 15-a baza din Tirgu-Mures, Romania vor deveni operationala din iunie 2011.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si