Presedintele Asociatiei Litoral si al ANAT, Corina Martin, sustine ca de 1 Mai peste 20.000 de turisti se afla in acest sfarsit de saptamana pe litoralul romanesc, fata de numai 7.000 de turisti romani care se afla la mare in Bulgaria, transmite Mediafax.
"Estimarile noastre au fost depasite, asa cum am si sperat. Peste 20.000 de turisti romani au ales in aceasta minivacanta litoralul romanesc, iar din cifrele pe care le avem noi aproximativ 7.000 de turisti romani sunt in acest moment pe litoralul bulgaresc”, a declarat, duminica, Corina Martin.

Ea a precizat ca acelasi lucru s-a intamplat si anul trecut de 1 Mai, in timp ce de Pasti mai multi turisti au preferat litoralul bulgaresc decat cel romanesc.

"Din pacate, vremea frumoasa a lipsit, dar ne bucura faptul ca un numar atat de mare de romani au ales sa vina pe litoral in ciuda prognozei meteo nefavorabile. Asta dovedeste inca o data ca se pastreaza traditia ca de 1 Mai sa fugim cu totii la mare”, a mentionat Corina Martin.

Ea a mai afirmat ca din 2 mai debuteaza programul "Litoralul pentru toti", care ofera celor interesati tarife atractive pentru un sejur de sase nopti la malul marii.

"De maine, incepe programul «Litoralul pentru toti». Este probabil cea mai atractiva invitatie pe care o putem face pe litoralul romanesc in timpul unui an pentru ca gasiti cele mai mici tarife, de la 200 de lei pentru sase nopti pana la 400 de lei pentru o vacanta de 4 stele, preturi absolute imbatabile. Sa speram ca vremea va tine cu noi, ne asteptam la cateva mii de turisti in cadrul acestei program, aflat la a sasea editie”, a afirmat Corina Martin.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri