Proprietarii complexului Alpin Resort Hotel, companie cu capital 100% romanesc privat, au reusit deja sa vanda o parte din cele 114 apartamente de lux de 5 stele in care au investit peste 14 milioane de euro, iar in 2010, resortul a avut afaceri de 17 milioane euro.


Ceilalti 700.000 euro din totalul sumei destinate remodernizarii complexului au fost investiti in spa-ul Alpin Vitarium, care a adus o crestere cu aproape 20% a cifrei de afaceri in comparatie cu anii trecuti, potrivit conducerii unitatii. In 2010, resortul a avut afaceri de 17 milioane euro.

„Reamenajarea si modernizarea complexului Alpin a inceput inca din 2005, iar pana in prezent am finalizat proiectul de peste 15 milioane de euro, prin realizarea unei aripi rezidentiale cu 114 apartamente de lux , a noului restaurant mediteranean á Propos, gradinii si Alpin Vitarium Spa. Spatiul renovat este de peste 19.000 mp, din care 18.000 mp sunt destinati aparthotelului de 5 stele, 800 mp spa-ului Alpin Vitarium, iar 200 mp restaurantului á Propos”, a explicat Roxana Aron, director general Alpin Resort Hotel.

Din totalul investitiei de peste 15 milioane de euro, circa 14 milioane de euro sau mers catre realizarea aparthotelului de 5 stele. Restaurantul á Propos, deschis in vara lui 2010, a presupus o investitie de 200.000 de euro.

Complexul nu duce lipsa de vizitatori, gradul de ocupare mediu anual depasind 70%, potrivit conducerii hotelului. Dintre acestia, o mare parte aleg terapiile complexe din cadrul spa-ului Vitarium.

“Un procent de 80% din oaspetii spa-ului sunt din hotel, insa pe viitor speram la o echilibrare cu cei din exterior”, a declarat Alina Dominte, managerul Vitarium Spa Alpin.

Alpin Resort Hotel este o unitate de cazare din Poiana Brasov, cu 114 apartamente rezidentiale de 5 stele dispuse pe 13 etaje, 140 de camere duble si 4 apartamente de 4 stele, doua restaurante de 4 si, respectiv 5 stele, piscina cu bazin semiolimpic, bar-club si spa. Toate activitatile sunt supravegheate si facilitate de cei peste 182 de angajati ai complexului.

"Apartamentele pot fi utilizate fie in regim family (maximum 4 persoane in cele 2 dormitoare), regim junior (1 dormitor), sau 2 camere single sau 2 camere duble, iar tarifele de receptie sunt: 275 euro pentru apartamentele in regim family pe noapte cu mic dejun inclus si 225 euro pentru un apartament in regim junior pe noapte cu micul dejun inclus", a precizat Monica Danzer, sales & marketing manager al resortului.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri