Proprietarii Alpin Resort din Poiana Brasov au vandut 86 din cele 114 apartamente de lux ale complexului de 5 stele in perioada 2009-2010. Media vanzarilor a fost de 3 apartamente/ luna, iar preturile au variat intre 250.000 euro si 350.000 euro per apartament (TVA inclus), in functie de dimensiunile si pozitia apartamentului in condominiu.


Cu o investitie de peste 15 milioane euro pentru modernizare si aducerea la nivelul de 5 stele, Alpin Resort Hotel si-a adaugat ofertei de turism apartamentele rezidentiale, un centru spa, Alpin Vitarium, un nou restaurant cu specific mediteranean si modernizarea gradinii si teraselor.

In urma investitiei, cifra de afaceri a complexului a crescut in 2010 cu 20%, ajungand la aproape 70 milioane lei (17 milioane euro).

Gradul de ocupare al aparthotelului a crescut in primul trimestru cu 35% fata de aceeasi perioada a lui 2010, potrivit conducerii resortului.

„Apartamentele rezidentiale se pot cumpara si utiliza la dispozitia proprietarilor sau pot fi inchiriate in scop turistic fie in regim family (maximum 4 persoane in cele 2 dormitoare), regim junior (1 dormitor), 2 camere single sau 2 camere duble. Tarifele de receptie incep de la 275 euro pentru apartamentele in regim family pe noapte cu mic dejun inclus sau 225 euro pentru un apartament in regim junior pe noapte cu micul dejun inclus”, a precizat Daniela Esanu, director general Alpin Resort Hotel.

Alpin Resort Hotel este o unitate de cazare din Poiana Brasov, cu 114 apartamente rezidentiale de 5 stele dispuse pe 13 etaje, 140 de camere duble si 4 apartamente de 4 stele, doua restaurante de 4 si, respectiv 5 stele, piscina cu bazin semiolimpic, bar-club si spa.

Toate activitatile sunt supravegheate si facilitate de cei peste 182 de angajati ai complexului, detinut de sotii Roxana si Claudiu Aron, prin firma MTG Touring Estival.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri