Cu o investitie de peste 15 milioane euro pentru modernizare si aducerea la nivelul de 5 stele, Alpin Resort Hotel si-a adaugat ofertei de turism apartamentele rezidentiale, un centru spa, Alpin Vitarium, un nou restaurant cu specific mediteranean si modernizarea gradinii si teraselor.

In urma investitiei, cifra de afaceri a complexului a crescut in 2010 cu 20%, ajungand la aproape 70 milioane lei (17 milioane euro).

Gradul de ocupare al aparthotelului a crescut in primul trimestru cu 35% fata de aceeasi perioada a lui 2010, potrivit conducerii resortului.

„Apartamentele rezidentiale se pot cumpara si utiliza la dispozitia proprietarilor sau pot fi inchiriate in scop turistic fie in regim family (maximum 4 persoane in cele 2 dormitoare), regim junior (1 dormitor), 2 camere single sau 2 camere duble. Tarifele de receptie incep de la 275 euro pentru apartamentele in regim family pe noapte cu mic dejun inclus sau 225 euro pentru un apartament in regim junior pe noapte cu micul dejun inclus”, a precizat Daniela Esanu, director general Alpin Resort Hotel.

Citeste si:

Alpin Resort Hotel este o unitate de cazare din Poiana Brasov, cu 114 apartamente rezidentiale de 5 stele dispuse pe 13 etaje, 140 de camere duble si 4 apartamente de 4 stele, doua restaurante de 4 si, respectiv 5 stele, piscina cu bazin semiolimpic, bar-club si spa.

Toate activitatile sunt supravegheate si facilitate de cei peste 182 de angajati ai complexului, detinut de sotii Roxana si Claudiu Aron, prin firma MTG Touring Estival.