Wizz Air creste frecventa zborurilor Cluj ľ Roma Fiumicino

Wizz Air, linie aeriana low fare – low cost, creste frecventa de zbor pe ruta Cluj Napoca – Roma Fiumicino, incepand cu 18 iunie.

Operatorul aerian va creste numarul de zboruri de la 3 la 5 pe saptamana. “Wizz Air creste frecventa pe ruta Cluj Napoca – Roma ca raspuns la cererea inregistrata in zona”, a declarat György Abrán, director comercial Wizz Air.

In paralel cu aceasta schimbare, destinatia Roma Fiumicino va ramane disponibila si din Targu Mures cu o frecventa de doua zboruri saptamanal. Totodata, zborurile spre si de la Cluj si Targu Mures se pot rezerva pana in martie 2012.

Operatorul aerian Wizz Air a implinit in mai sapte ani de la primul zbor din 2004, din Katowice, sudul Poloniei. Numarul de pasageri transportati in ultimele 12 luni a depasit 10 milioane, cu 22% mai mult fata de precedentele 12 luni.

Wizz Air a transportat mai mult de 10 millioane de passageri in ultimele 12 luni. Flota companiei este compusa in prezent din 35 de aeronave Airbus A320 care opereaza de la 15 baze aflate in Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina, Cehia, Serbia si Lituania. Compania isi va mari flota cu 104 aeronave.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Turism »Setari Cookie-uri