Wizz Air, linie aeriana low fare – low cost, creste frecventa de zbor pe ruta Cluj Napoca – Roma Fiumicino, incepand cu 18 iunie.
Operatorul aerian va creste numarul de zboruri de la 3 la 5 pe saptamana. “Wizz Air creste frecventa pe ruta Cluj Napoca – Roma ca raspuns la cererea inregistrata in zona”, a declarat György Abrán, director comercial Wizz Air.

In paralel cu aceasta schimbare, destinatia Roma Fiumicino va ramane disponibila si din Targu Mures cu o frecventa de doua zboruri saptamanal. Totodata, zborurile spre si de la Cluj si Targu Mures se pot rezerva pana in martie 2012.

Operatorul aerian Wizz Air a implinit in mai sapte ani de la primul zbor din 2004, din Katowice, sudul Poloniei. Numarul de pasageri transportati in ultimele 12 luni a depasit 10 milioane, cu 22% mai mult fata de precedentele 12 luni.

Wizz Air a transportat mai mult de 10 millioane de passageri in ultimele 12 luni. Flota companiei este compusa in prezent din 35 de aeronave Airbus A320 care opereaza de la 15 baze aflate in Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina, Cehia, Serbia si Lituania. Compania isi va mari flota cu 104 aeronave.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universit─â╚Ťii Româno-Americane ╚Öi al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agen╚Ťia de pres─â Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe pozi╚Ťia de redactor, iar mai târziu la agen╚Ťia de pres─â NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Ca╚Ťavencu, ca reporter ╚Öi redactor ╚Öef al departamentului Companii. Pentru o perioad─â scurt─â de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Turism »Setari Cookie-uri