Oferta British Airways include zboruri zilnice pana in San Diego, iar pretul unui bilet la clasa World Traveller (economy) porneste de la 896 euro, cu toate taxele incluse.

La clasa Club World (business class), preturile pornesc de la 5.141 euro, cu toate taxele incluse.

Peste 30 milioane de vizitatori vin in San Diego in fiecare an. Aeroportul international al orasului este amplasat in centru. Regiunea are peste 100 km de tarmuri.

Citeste si:

British Airways este o companie aeriana globala, care ofera servicii complete, avand o retea de rute ce acopera peste 150 destinatii din 75 tari.

Compania British Airways opereaza de pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow din Londra. Terminalul 5 este destinat in exclusivitate oaspetilor companiei si are o capacitate de peste 30 milioane de clienti pe an.

British Airways are o retea globala de rute, acoperind peste 150 destinatii din 75 tari. British Airways este una dintre cele mai mari companii aeriene internationale din lume, transportand anual aproximativ 36 milioane de pasageri in toata lumea. In august 2009 British Airways a sarbatorit 90 de ani de la infiintare.