Schimbare la sefia Continental Hotels

Dupa mai bine de patru ani de activitate, lantul hotelier Continental anunta plecarea directorului operational Michele Meoni.

Meoni a ocupat functia de manager coordonator al activitatilor operative ale companiei din vara lui 2006. "Michele Meoni va parasi pozitia manageriala de coordonare a activitatilor operative ale companiei. Continental Hotels tine sa-i multumeasca pentru colaborare si ii doreste mult succes in demersurile sale viitoare", se arata in comunicatul companiei.

Lantul Continental Hotels a fost infiintat in anul 1991, fiind dedicat inca de la inceput furnizarii unor servicii de 3 si 4 stele pe segmentul turismului de afaceri.Prin relansarea in 2009 a Grand Hotel Continental din Calea Victoriei, se adauga lantului Continental Hotels si o proprietate de 5 stele.

Localitatile in care lantul Continental Hotels este prezent sunt Bucuresti, Constanta, Sibiu, Arad, Oradea, Targu Mures, Suceava, Timisu de Sus, Turnu Severin si Portile de Fier, totalizand un numar de 1858 de camere.

In februarie, Continental Hotels si-a consolidat echipa de marketing. Vezi mai multe detalii aici.

Compania opereaza, in prezent, opt hoteluri, dintre care trei unitati Continental Forum (de 4 stele), trei hoteluri Continental (3 stele), un Grand Hotel Continental (5 stele) si o unitate Hello Hotel (de 2 stele). De asemenea, Continental Hotels detine cinci restaurante (Balkan Bistro, Mondo si Concerto), patru cafenele si cofetarii Tekaffe si un bar – Victoria Club.

Continental Hotels colaboreaza, prin intermediul marcii Ibis, cu Accor, una din cele mai importante companii hoteliere la nivel mondial.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri