"Conceptul spoturilor subliniaza valorile Romaniei, resursele unice incontestabile, avantajul competitiv de a se putea baza inca pe o natura in mare parte neatinsa si «sanatoasa», o resursa rara si valoroasa pentru viitorii vizitatori. Conceptul creativ al spoturilor pune in valoare mostenirea culturala romaneasca, un mix bogat de influente istorice, autenticitate romaneasca si traditional", se arata intr-un comunicat al MDRT.

Posturile de televiziune internationale au fost selectate in functie de audienta (spectatori unici pe saptamana) in randul persoanelor cu venituri peste medie care calatoresc (in interes de afaceri si de placere, cel putin 6 calatorii pe an), conform datelor furnizate de European Media and Marketing Survey (EMS) pentru anul 2010.

Spot cultura:


Spot natura:


Spot general:

Citeste si:

Valoarea totala a campaniei de promovare este de 4,96 milioane euro, cu TVA inclus, din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operational Regional 2007-2013. Compania castigatoare a licitatiei prin care s-au achizitionat serviciile de publicitate este Media Investment Communication.

Noul brandul turistic al Romaniei, cu sloganul "Explore the Carpathian garden" (exploreaza gradina carpatica), s-a lansat la finalul lunii iulie a anului trecut, la Shanghai. Oameni implicati in industria turismului au comentat, pentru Wall-Street, despre noua fata turistica a Romaniei, cum va ajuta noul brand atragerea de turisti straini sau ce tari ar trebui sa fie tintite in campanie.

Citeste si: Brandul, ca o gradina carpatina