"Sunt momente in viata cand indiferent cata pasiune sau determinare ai pentru un scop profesional si oricat de nobile sau importante sunt anumite angajamente, trebuie sa ai taria sa schimbi prioritatile. Iar cand este vorba de sanatate, cred ca enuntul de mai sus se aplica intrutotul si orice comentariu este de prisos", a declarat pentru Paul Marasoiu, potrivit Mediafax.

El a explicat ca in urma cu patru luni a suferit un infarct pe care nu l-a "tratat cu consideratia necesara, cuprins de tumultul fiecarei zile" si a "multiplelor preocupari si subiecte proprii pozitiei asumate" in cadrul Directiei Generale Turistice din MDRT.

"Regret sincer ca trebuie sa inchid atat de repede o colaborare speciala cu oamenii din MDRT si multumesc sincer doamnei ministru si colaboratorilor sai apropiati pentru disponibilitatea si comunicarea deosebita de care am beneficiat. Fara indoiala voi ramane apropiat institutiei si preocuparilor ei, fiind oricind la dispozitie cu minima mea expertiza, insa din perspectiva medicala si strict umana am ales sa-mi vad baiatul crescand si sa imbatranesc frumos alaturi de sotie", a adaugat Marasoiu.

El a afirmat ca a aflat de curand ca sintagma "mie nu mi se poate intampla" este falsa.

"O afectiune cardiaca nu este o gluma, iar inima nu iarta daca o ignori. Voi continua sa iubesc cu daruire turismul si sa ard pentru problemele sale, dar la foc mic", a incheiat fostul oficial din MDRT.

Citeste si:

Contractul dintre Marasoiu si MDRT va inceta, cu acordul partilor, pe data de 13 iunie.

Paul Marasoiu, proprietarul companiei de consultanta hoteliera Peacock Hotels, a castigat in luna februaruie concursul organizat de MDRT pentru postul de director.

Functia de director al Directiei Generale Turistice a fost infiintata in toamna anului trecut, la scurt timp dupa comasarea Ministerului Turismului cu Ministerul Dezvoltarii Regionale.

Paul Marasoiu are 49 de ani si a ocupat inainte de numirea la MDRT functiile de director regional al lantului hotelier Golden Tulip si de presedinte al Asociatiei Nationale a Organizatorilor Profesionisti de Conferinte si Expozitii din Romania (RCB).

El declara la momentul preluarii finctiei de director in MDRT ca au avut loc mai multe discutii in mediul profesional pentru participarea la acest concurs, iar cineva a trebuit sa se "sacrifice".