ANAT si Organizatia Patronala din Turismul Balnear vor derula, in perioada 15 iunie-15 septembrie, a doua editie a programului "Hai la bai", prin care turistii beneficiaza de reduceri pentru concediile petrecute in statiunile balneare.
Programul isi propune si o mai buna valorificare a capacitatilor de cazare si tratament, informeaza Mediafax.

Programul "Hai la bai" cuprinde pachete de servicii de cazare, masa si tratament in hoteluri de 2 si 3 stele. Tarifele includ si comisionul pentru agentiile vanzatoare.

Tariful pentru un pachet de sase nopti de cazare, cu pensiune completa si minim cinci zile tratament (2 proceduri /zi) si o consultatie medicala la sosire este de 575 de lei de persoana pentru un hotel de doua stele si de 690 de lei pentru trei stele.

"Intrucat vara este si sezonul vacantelor scolare, programul are in vedere si incurajarea familiilor cu copii sa-si petreaca vacantele pentru refacerea sanatatii in statiunile balneare romanesti. In acest sens, se acorda gratuitate la cazare copiilor cu varste de pana la 12 ani, cazati in camera parintilor", se arata intr-un comunicat al celor doua asociatii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri