Compania China Eastern si subsidiara sa, Shanghai Airlines, au devenit membre ale aliantei globale SkyTeam.
Prin includerea celor doua companii aeriene cu sediul central in Shanghai, SkyTeam isi solidifica pozitia de lider in regiune printre aliantele din aviatie, oferind cu 10% mai multe zboruri din si catre zona Regiunea Chinei. China Eastern devine cea de-a 14-a companie aeriana care se alatura SkyTeam, ce va ajunge la 19 membri pana in 2012.

China Eastern si Shanghai Airlines adauga 32 de noi destinatii retelei globale a SkyTeam, inclusiv orase din China precum Jiayuguan, strabatut de faimosul Drum al Matasii. Ca destinatii internationale noi se remarca Macau si Colombo. Alianta isi continua extinderea prezentei in regiunea Regiunea Chinei, una dintre cele mai dinamice din punct de vedere economic, China Airlines urmand a se alatura anul acesta.

Pasagerii China Eastern si Shanghai Airlines vor beneficia de toate ofertele globale din reteaua SkyTeam, ce deschid oportunitati noi pentru schimburile economice dintre aceasta regiune si restul lumii.

De acum inainte, pasagerii China Eastern si Shanghai Airlines pot castiga si utiliza puncte bonus oferite la calatoria cu avionul (frequent flyer miles) pe rutele operate de companiile membre SkyTeam. De asemenea, pasagerii altor companii membre SkyTeam pot primi puncte bonus atunci cand zboara cu China Eastern sau Shanghai Airlines.

Pasagerii vor avea acces la peste 465 de zone de relaxare din aeroporturile din intreaga lume, inclusiv cele oferite de China Eastern si Shanghai Airlines pe aeroporturile Pudong si Hongqiao din Shanghai.

SkyTeam este o alianta globala a operatorilor aerieni ce furnizeaza clientilor companiilor membre acces la o retea extinsa cu un numar sporit de destinatii, zboruri si conectivitate ridicata. De asemenea, pasagerii care zboara frecvent prin intermediul retelei beneficiaza de diverse reduceri. Operatorii membri SkyTeam pun la dispozitia clientilor fideli peste 465 locatii de tip Airport Lounge in aeroporturile din toata lumea.

Cei 14 membri SkyTeam sunt: Aeroflot, Aeroméxico, Air Europa, Air France, Alitalia, China Eastern, China Southern, Czech Airlines, Delta Air Lines, Kenya Airways, KLM Royal Dutch Airlines, Korean Air, Tarom si Vietnam Airlines. SkyTeam ofera celor 474 milioane de pasageri inregistrati anual un sistem global de circa 14,000 zboruri zilnice catre 921 destinatii din 168 tari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri