In perioada 1 iunie-31 august, World Class si Exploratist.ro iti propun sa te antrenezi pentru vacanta. Ca sa fii in forma la data plecarii in vacanta, trebuie sa te gandesti inainte, NU la proba de foc a costumului de baie. Un corp frumos, inseamna un corp sanatos, iar disciplina in antrenament aduce satisfactii pe masura, chiar si in vacanta.
„Tocmai de aceea, venim cu posibilitatea explorarii unei aventuri, unei excursii customizate de doua persoane in Maroc, Portugalia, sau Coasta de Azur, cu ajutorul partenerului nostru Exploratist.ro. Asa cum fiecare client de-al nostru este tratat in mod individual in functie de multiplele asteptari si nevoi, asa si castigatorii excursiilor noastre isi vor putea alege activitatile preferate in cadrul excursiei. “Customizat” este un cuvant indragit de noi in ultimul timp.

Fiecare luna din campanie, ofera posibilitatea noilor membri de a explora o noua locatie de vacanta, pentru care trebuie sa se pregateasca asiduu: antrenament riguros si disciplina fata de propriul corp in sala de fitness. Iunie a imbratisat aromele Orientalului, iulie excentricul si viu-ul nisip din Portugalia, iar august asterne “covorul rosu” de la Cannes fericitului castigator” - Andreea Ionita, Marketing Manager World Class Romania.

Antreneaza-te pentru vacanta si bucura-te de una din cele doua excursii puse la bataie pentru lunile iulie si august care isi asteapta castigatorii. Dupa o perioada de antrenament asiduu este momentul sa te lasi purtat prin cele mai frumoase locuri din Lisabona.

Ce poti sa faci:

O zi completa la Fatima, Obidos, Nazare, Batalha & Alcobac

Parasind Lisabona, mergem spre nord si ajungem la primul nostru punct turistic: orasul cu pereti de Obidos. Ne indreptam apoi, spre Alcobaca unde putem vizita Biserica Manastirii unde se afla mormintele lui Pedro si Ines de Castro. Si daca alegem sa luam pranzul, ne indreptam spre Nazare, cel mai cunoscut sat de pescari din Portugalia. Daca siesta nu va fi prea lunga, vom merge la Sitio pentru o vedere panoramica a plajei si a satului. Dupa-amiaza ne oprim la Manastirea Batalha, o capodopera a goticului considerata patrimoniu al umanitatii de catre UNESCO. In cele din urma ajungem la Sanctuarul Fecioarei, centru de credinta crestina si loc de pelerinaj mondial, pentru a vizita Bazilica unde piatra funerara a Luciei, Jacintei si a lui Francisco sunt, precum si Capela Aparitiilor, inima altarului. La sfarsitul zilei, ne vom intoarce la Lisabona prin regiuni ce amintesc de viata linistita de la tara.

O zi completa la Lisbona and Sintra, Cascais & Estoril

Conducand spre Belem admiram Torre de Belem, apoi mergem la Padraodos Descobrimentos, un monument dedicat descoperirilor maritime portugheze. Vizitam biserica de la Mosteirodos Jeronimos si Muzeul Coach (mai putin in zilele de luni cand sunt inchise) sau Palatul Ajuda sau Fundacao Medeiros e Almeida. Sosim la Alfama, un cartier in care traditiile se pastreaza si astazi. Puteti alege sa va rataciti pe strazile inguste sau sa vizitati magazinele de artizanat. Apoi ne plimbam prin centrul orasului (Baixa) pentru a admira cele mai importante piete: Rossio Square, Piata Restauradores sau Piata Pombal. Dupa masa de pranz vizitam fermecatorul sat Sintra si gustam patiseria traditionala portugheza cu specialitatile ei queijada si travesseiro. Apoi ajungem la Cabo da Roca, punctul vestic langa plaja Guincho - Boca do Inferno o grota creata de eroziunea marina. Ultimul punct turistic este Cascaiscosmopolit unde aveti o privire panoramica deosebita asupra golfului. Intoarcerea se face prin Estoril, de unde se pot admira Cazinoul si gradinile.

Turul orasului Lisabona in jumatate de zi


- Pentru inceput vom traversa Podul 25th April spre Belem catre partea istorica a Lisabonei, unde ne asteapta Torre de Belem. Intalnim Padrao dos Descobrimentos, un monument modern dedicat descoperirilor maritime portugheze, ne vom opri apoi la biserica de la Monasteiro dos Jeronimos. Nu trebuie sa ratati nici Muzeul Coach, care gazduieste una dintre cele mai impresionante colectii de masini din Europa. Degustam un aperitiv de vin de Porto intr-unul din magazinele de artizanat din cartierul Alfama si ne continuam plimbarea prin Mareia Comercio. Admiram piata cea mai mare si mai frumoasa din Lisabona, Baixa-Rosso. Ne incheiem turul cu o plimbare pe Avenida da Liberdade si de Marques de Pombal.

Dupa ce te-ai antrenat alaturi de profesionistii in fitness de la World Class, in august, va fi momentul sa stralucesti la Cannes, acolo unde a arata bine este o ocupatie cu norma intreaga.

O zi completa Tur Coasta de Azur

Aceasta zi pe Coasta de Azur ne va conduce spre Eze, Monaco & Monte Carlo, St Paul de Vence, Antibes si Cannes. Vom incepe cu Nisa si Mont Alban, care ne ofera o priveliste deosebita peste Villefranche. Vom continua cu Eze, un sat tipic francez medieval, celebru pentru fabrica de parfum. Aici aveti ocazia sa vizitati una din fabricile parfum si sa aflati mai multe informatii despre cum sunt produse aromele locale.

Vom calatori apoi in Principatul Monaco pentru a vedea Vechiul Monaco, Catedrala, schimbarea de gardieni de la pranz si faimosul Circuit de Formula 1 Grand Prix.

La St Paul de Vence, bijuterie de Provence, veti puteti aprecia atmosfera artistica, de unde ne vom indrepta spre Antibes, pentru a vedea orasul vechi si a ne minuna de yachturile "Miliardarilor Quay ". Turul se va incheia la Cannes unde ne asteapta "Croisette" cu amprentele unor actori celebri care au participat de-a lungul timpului la Festivalul de Film de la Cannes.

O zi completa Tur Provence

Avem ocazia sa calatorim spre cele mai pitoresti destinatii: Antibes, Cannes, Grasse, Gourdon, Tourettes sur Loup si St Paul de Vence. Vom incepe cu Nisa, apoi prima noastra oprire va fi la Antibes. Descoperim aici orasul vechi si celebra "Cap d'Antibes", una dintre cele mai exclusiviste zone de pe Coasta de Azur, de unde vom continua la vechiul oras Grasse, faimos pentru fabricarea parfumurilor. Inainte de a lua pranzul, vom afla secretele fabricarii parfumurilor. La plecarea din Grasse, ne indreptam spre Gourdon, unul dintre cele mai uimitoare locuri din Riviera. Urmatoarea noastra oprire va fi la Tourettes sur Loup, "Satul de Nuante de violet". Ultimul punct turistic este St Paul de Vence, bijuterie de Provence, casa pentru multi pictori si actori.

O zi completa la Monaco, Monte-Carlo si Eze

Acest tur va va introduce in frumusetea naturala a "Moyenne Corniche", dupa vom calatori la Monaco, cu opriri pentru a admira locurile pitoresti. Facem o oprire la satul medieval Eze, cocotat pe o stanca inalta deasupra Marii Mediterane, unde veti avea sansa de a vizita o fabrica de parfum traditionala. Dupa o plimbare in satul unde fiecare strada este incarcata de farmec si istorie, turul nostru ne conduce la Monaco unde vom vizita Catedrala in care Printesa Grace de Monaco este ingropata, Palatul. La amiaza putem urmari schimbarea garzilor. Apoi ne indreptam spre circuitul de curse de Formula 1. Nici un tur la Monaco nu ar fi complet fara o plimbare pentru a vizita Cazinoul, superbele hoteluri si minunatele gradini. Calatoria inapoi la Nisa si apoi la Cannes se va face prin "Basse Corniche".

Campania Get fit to travel a intrat in “lumina reflectoarelor”, mai intai prin intermediul canalelor media detinute inhouse: indoor plasmas, website, newsletters, Facebook. De asemenea, am imbratisat publicatii targetate: Men's Health, Luxury, Playboy, In style si o campanie de outdoor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri