Operatorul aerian Tarom ofera calatorii dus spre Istanbul cu un pret de pornire de 62 euro cu toate taxele incluse si al doilea bagaj de cala gratuit, la achizitionarea online.
Pasagerii clasei economic Tarom care calatoresc dinspre Romania spre Istanbul, cu plecare din Bucuresti si din 9 alte orase din Romania via Bucuresti (Cluj, Timisoara, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Targu Mures, Sibiu, Iasi, Suceava) beneficiaza in mod gratuit de acceptarea unei piese suplimentare de bagaj de cala de cel mult 23 de kilograme.

Reamintim ca pasagerii clasei Business Tarom beneficiaza de transportul gratuit a 3 piese de bagaj de cala de maximum 23 de kilograme fiecare.

Compania Tarom opereaza 13 zboruri saptamanale intre Bucuresti si Istanbul in sezonul de vara 2011, un zbor pe zi sambata si cate 2 zboruri pe zi in celelalte zile ale saptamanii.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii si este membra a Aliantei SkyTeam din 25 iunie 2010. Compania nationala deserveste 57 de destinatii in sezonul de vara 2011 operand catre tari din Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

In anul 2010, compania Tarom a transportat 2,19 milioane pasageri, cu 24% mai mult decat in 2009. Gradul de incarcare al curselor Tarom inregistrat in 2010 a fost de 62%, cu 6 puncte mai mult decat in 2009.

Pentru anul 2011 Tarom estimeaza peste 2.400.000 de pasageri si un grad de incarcare de peste 64%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri