S.C. Conviv Media SRL organizeaza un concurs in colaborare cu Internet Corp prin intermediul caruia orice utilizator, inregistrat al www.wall-street.ro poate sa intre in cursa pentru castigarea marelui premiu: un weekend pentru doua persoane (timp de 2 nopti) la Hotelul Lighthouse Golf&Spa Resort din Balcic.
Sunt incluse: lectii de golf pentru incepatori cu instructorul Demis Papillon, in fiecare zi intre 9.30 si 10.30, acces la SPA: sauna umeda, laconium, sauna cu infra-rosu, jacuzzi, tepidarium, caldarium, studio fitness, full-board, parcare pazita, acces la piscina exterioara si interioara, transport gratuit catre plaja si internet. Pentru a participa la concurs, utilizatorii inregistrati pe www.wall-street.ro trebuie sa raspunda la intrebarea

“Unde se afla unul dintre cele mai complexe terenuri de golf din Sud Estul Europei?” alegand una dintre cele trei variante de raspuns:

A. Lac de verde – Breaza, Romania
B. Greenfield Golf Spa Hotel Bukfurdo - Ungaria
C. Lighthouse Golf Resort&SPA – Bulgaria

Societatea organizatoare

Concursul este organizat de S.C. CONVIV MEDIA SRL, iar toate obligatiile de natura fiscala sau de orice alta natura intra in sarcinile acesteia .
SC Internet Corp SRL gazduieste concursul pe site-ul www.wall-street.ro.

S.C. CONVIV MEDIA SRL este inregistrat la Registrul Comertului sub numarul Reg. Com.: J40/21738/19.11.2007, cod de inregistrare in scopuri de TVA RO 22770884

Internet Corp S.R.L. este inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/8379/2005, cod de inregistrare in scopuri de TVA RO17562895.

Perioada desfasurarii concursului

Concursul se desfasoara in perioada 25 iulie – 8 august 2011.

Procedura de desfasurare a concursului

Concursul se desfasoara pe site-ul www.wall-street.ro. Pentru a se inscrie la concurs, participantii trebuie sa fie utilizatori inregistrati ai www.wall-street.ro si sa raspunda la intrebarea “Unde se afla unul dintre cele mai complexe terenuri de golf din Sud Estul Europei?”
Un utilizator nu poate se poate inscrie de mai multe ori in cadrul acestui concurs.

Participarea la concurs se poate face numai de pe un singur cont de utilizator si doar in conditiile in care datele furnizate la deschiderea contului sunt datele complete de identificare ale utilizatorului care si-a deschis respectivul cont.

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti cu ajutorul serviciului http://www.tragerilasorti.ro/

Premiul concursului

Premiul este acordat de catre organizator. Acesta consta intr-un weekend pentru doua persoane (timp de 2 nopti) la Hotelul Lighthouse Golf&Spa Resort din Balcic. Sunt incluse: lectii de golf pentru incepatori cu instructorul Demis, in fiecare zi intre 9.30 si 10.30, acces la SPA: sauna umeda, laconium, sauna cu infra-rosu, jacuzzi, tepidarium, caldarium, studio fitness, full-board, parcare pazita, acces la piscina exterioara si interioara, transport gratuit catre plaja si internet.

Valoarea premiului este de 600 euro si castigatorul isi poate alege weekendul in care beneficiaza de acesta.

Premiul trebuie revendicat in maxim 5 zile de la anuntarea rezultatelor. In caz contrar, se va alege alt castigator. Organizatorul se obliga sa suporte toate cheltuielile legate de trimiterea prin posta sau curier a premiilor catre castigatori.

Drept de participare

Pentru a participa la acest consurs trebuie sa fii cetatean roman si sa ai peste 18 ani. Nu este permisa participarea la concurs a angajatilor companiilor Internet Corp SRL, S.C. CONVIV MEDIA SRL precum si a rudelor si afinilor acestora pana la gradul doi inclusiv.

Validarea castigatorului

Castigatorul va fi anuntat in data de 9 august 2011, pe pagina concursului de pe www.wall-street.ro. Ulterior, castigatorul va fi anuntat prin e-mail, urmand a i se comunica toate detaliile procedurii de intrare in posesie a premiului castigat. Intrarea in posesia premiului se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament, in caz contrar organizatorii isi rezerva dreptul de a nu valida premiul. Premiul castigat nu se poate schimba in bani. Premiul este nominal si nu poate fi transferat unei alte persoane.

In cazul in care castigatorul: a. - nu a furnizat datele sale reale pentru inregistrarea ca membru al wall-street.ro; b. - a folosit mai multe conturi pentru a participa la concurs; c. - are o adresa de email invalida, ilizibila sau a participat la concurs cu adresa de email a altui titular; d. - nu indeplineste conditiile de participare la concurs; e. - nu raspunde emailului trimis de organizatori, prin care este anuntat ca a castigat concursul, se va proceda la selectarea unui alt castigator.

Confidentialitatea emailurilor si dreptul la imagine

Organizarea prezentului concurs se realizeaza in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si pentru libera circulatie a acestor date. Participarea la acest concurs implica in mod expres si neechivoc ca datele transmise sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator in scopuri publicitare pe suport audio, video si in ziar. Prin participarea la concurs, participantii utilizatorii isi exprima in mod expres si neechivoc acordul ca datele lor personale sa fie folosite in activitati de marketing ale organizatorului concursului, pentru validarea si acordarea premiului.

Internet Corp SRL este inscris in este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 3240.

Alte prevederi

Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe site-ul www.wall-street.ro si va putea fi consultat gratuit la solicitarea oricarui participant la campanie.

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri