Lighthouse SPA & Golf Resort, din Balcic, a deschis luna aceasta cel mai mare SPA-hotel de cinci stele din Sud-Estul Europei, care include 3,000 de metri patrati destinati exclusiv terapiilor premium.


Spa-hotelul, a carui constructie s-a ridicat la 20 milioane de euro, face parte dintr-un proiect demarat in anul 2005, in care s-au investit pana in prezent 65 milioane de euro.

„Estimam ca investitia in complex va fi amortizata in decursul urmatorului deceniu. Pentru anul in curs, ne asteptam sa avem un grad de ocupare de 25-30%, generat in mare parte de turistii din Romania si din regiunea de Sud-Est a Europei”, a declarat George Tchouklev, presedintele Lighthouse SPA & Golf Resort.

El a adaugat ca turistii veniti aici vor putea practica golf si sporturi pe apa, precum scuba diving, jet ski sau plimbari cu ambarcatiuni, pe langa tratamentele de la spa.

Intregul complex este structurat pe mai multe zone, cuprinzand apartamentele si vilele private, zona apart-hotelurilor si a vilelor ce sunt puse la dispozitia clientilor, precum si hotelul propriu zis. Aceste facilitati sunt completate de plaja si padurea private si de terenul de golf cu 18 cupe.

Oaspetii complexului pot alege sa isi petreaca vacanta fie in hotelul de cinci stele, care dispune de 180 camere duble, 56 de apartamente cu un dormitor si 26 de apartamente cu cate doua dormitoare, fie in vilele si apartamentele din interiorul complexului.

„Spa-hotelul inaugurat in aceasta luna are la baza o investitie de peste 20 milioane euro. Centrul SPA, cel mai mare de la malul Marii Negre, din incinta hotelului Lighthouse, a necesitat o investitie de peste 1,5 milioane euro, in timp ce terenul de golf, al carui design a fost realizat de faimosul jucator Ian Woosnam, a costat 8 milioane euro”, a adaugat Tchouklev.

Planurile de viitor ale acestuia vizeaza transformarea Lighthouse SPA & Golf Resort intr-o atractie turistica pe intreaga perioada a anului. Acesta include construirea unui cazino si a unui club de noapte, primele astfel de facilitati din zona Capului Caliacra.

Vara, activitatea se va centra pe turismul estival, in timp ce toamna si iarna, accentul va fi pe serviciile Spa si facilitatile oferite de terenul si Academia de Golf.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri