Metropola braziliana este faimoasa mai ales pentru carnavalul de la sfarsitul lui februarie, pentru plajele cu nisip fin si pentru impunatoarea statuie a lui Iisus Mantuitorul

Pentru cei mai multi dintre turisti, Rio de Janeiro este un oras al aventurii, al veneratiei pentru plaja, fotbal si samba, strajuit de un simbol sacru - statuia lui Iisus Mantuitorul. In acest spatiu inghesuit intre munti si ocean, distractia este la ea acasa in orice anotimp. Se spune ca nu ai timp sa te plictisesti, oricat de mult ai ramane. Cita de maraviliosa (orasul incantator) este un amestec de cultura si oameni foarte bogati, dar si foarte saraci. Cele mai multe cartiere sunt omogene, astfel incat contrastele dintre o strada si alta pot fi uneori chiar socante.

Sursa: http://www.evz.ro/diverse/?news_id=210510

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri