Acesta este un serviciu nou, complementar celor de catering standard oferite de KLM. Astfel, patru meniuri diferite de tip „a la carte” vor fi disponibile contra cost la bordul aeronavelor KLM, incepand cu data de 14 septembrie 2011.

Oferta “a la carte” include un meniu japonez (Healthy Japanese), unul cu mancare mediteraneana (Bella Italia), unul traditional indonezian pe baza de orez, precum si un meniu in totalitate vegetarian.

Preturile meniurilor variaza intre 12 euro si 15 euro. Pasagerii pot opta oricand pentru meniul standard sau pentru una dintre cele patru variante “a la carte”.

Citeste si:

KLM serveste meniurile “a la carte” la clasa Economy pe zborurile intercontinentale cu plecare din Amsterdam, catre aproape toate destinatiile, cu exceptia Toronto, San Francisco, Tel Aviv si Cairo. Pasagerii pot comanda unul dintre aceste meniuri cu 90 zile, pana la 48 de ore inaintea zborului.

Pasagerii care deja au cumparat biletele pot adauga de asemenea comanda pentru unul dintre noile meniuri, cu ajutorul functiei de “Manage my booking”.