Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a anuntat luni ca va achizitiona servicii de realizare a doua loturi de brosuri de promovare turistica a Romaniei, in valoare de 900.000 de euro, respectiv 120.000 de euro, fara TVA.
Brosurile vor sustine implementarea strategiei de brand "Romania-explorati gradina Carpatilor", scrie Mediafax.

Primul lot cuprinde un tiraj total de 300.000 exemplare cu 48 de pagini, in limbile romana, engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, poloneza si rusa, care vor prezenta cele mai competitive sase produse turistice ale Romaniei: circuite culturale, natura neatinsa, turism rural, turism activ si de aventura, turism balnear si de intretinere si city breaks, potrivit unui comunicat al institutiei.

Alaturi de acestea va fi prezentat si produsul turistic "litoral".

Valoarea estimata a contractului este de 3,87 milioane de lei fara TVA (echivalent a 900.000 de euro fara TVA).

Al doilea lot reprezinta brosuri referitoare la turismul in natura, city breaks si circuite culturale in limbile engleza, franceza si germana intr-un tiraj de 150.000 de exemplare.

Valoarea estimata a contractului este de 516.000 lei fara TVA (echivalentul a 120.000 de euro, fara TVA).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri