Scoala de zbor Carpatair Flight Training a fost autorizata incepand cu luna iulie de catre Autoritatea Aeronautica Civila Romana (AACR) pentru pregatirea insotitorilor de bord.
Durata cursurilor, inclusiv obtinerea licentei de Insotitor de Bord, va fi de maximum 4 luni de la inceperea pregatirii. Pentru a fi admisi in cadrul Carpatair Flight Training, candidatii trebuie sa aiba peste 18 ani, sa detina o diploma de bacalaureat, un certificat medical Clasa a II-a si sa promoveze un test de limba engleza.

“Prima grupa de studenti ai Scolii de Insotitori de Bord a inceput cursurile inca de la inceputul lunii iulie, urmand ca in luna septembrie sa se constituie o alta grupa. In functie de performantele obtinute de studenti in perioada cursurilor, exista sanse mari ca acestia sa fie recrutati in vederea ocuparii posturilor vacante din cadrul companiei Carpatair” a declarat Paula Ardelean, vicepresedinte marketing si vanzari Carpatair.

Scoala de zbor Carpatair Flight Training a fost infiinta in decembrie 2008 de catre compania aeriana Carpatair, avand ca obiect de activitate pregatirea pilotilor si a insotitorilor de bord. Instructorii si personalul administrativ sunt foarte bine pregatiti, provin dintr-un mediu cultural performant si au o experienta considerabila in domeniul aviatiei.

Doua avioane de tip Cessna 152, monomotor, dubla comanda asigura pregatirea initiala de zbor a studentilor, iar un simulator de zbor fix de clasa FNPT II MCC, produs de catre compania Mechtronix din Canada asigura pregatiea practica de zbor instrumental, navigatie, coordonare si managementul resurselor echipajului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri