Enache a spus, intr-o conferinta de presa prilejuita de sarbatorirea a 20 de ani de existenta a Continental Hotels, ca proiectul de modernizare a unitatii hoteliere Continental din Suceava exista de mai mult timp, este complet, a fost obtinuta autorizatia de constructie, insa nu a fost demarat intrucat situatia circulatiei turistice nu a putut conduce la o decizie privind investitia.

Presedintele Continental Hotels a aratat ca in urma investitiei unitatea hoteliera ar urma sa fie clasificata la patru stele.

"Noi avem un proiect, il vom revigora din nou, vom solicita o noua autorizatie de constructie. Asteptam ca anul 2012 sa aduca o revigorare necesara turismului", a spus Enache.

El a precizat ca in turism este al doilea an de stagnare, in care efortul hotelierilor a fost unul extrem de mare.

Citeste si:

Enache a aratat ca si cresterea TVA a produs hotelierilor "dificultati enorme", cu un impact corespunzator. El a dat ca exemplu tari din Uniunea Europeana care au redus fiscalitatea stabilind TVA la 5,5%, element important pentru industria turismului.

Presedintele Continental Hotels a precizat ca si "munca la negru" in turism ii determina pe hotelieri sa lucreze intr-un mediu neconcurential.
El a spus ca, in ultimii 20 de ani, Continental Hotels a investit in reteaua sa 136 de milioane de euro.

Lantul Continental Hotels are in prezent 14 sucursale, cu peste 1.900 de camere, si acopera plaja hoteliera de la doua la cinci stele. Continental Hotels are aproape 1.000 de angajati.